Klubbhuset

Gästhamnen och klubbhuset Lökanabben
Gästhamnen och klubbhuset Lökanabbn

Vårt fantastiska klubbhus, invigdes den 31 maj 2003. Klubbhuset innehåller hamnkontor, samlingssalen ”Kajutan” och pentry samt serviceutrymmen med duschar, tvätt, toaletter och bastu.
Det byggdes som ett samarbetsprojekt med EU, Länsstyrelsen Blekinge och Karlskrona kommun.

Uthyrning av Klubbhuset

Under icke högsäsong kan lokalerna hyras för konferenser, samkväm eller privata fester.
Kontakta bokningsansvarig: Gun Stengård, Tfn 0730226434

Klubbhuset hyrs ut till:
– Klubbmedlem i Aspö Båtklubb, vilken varit medlem i minst två år.
– Föreningar, som har sin verksamhet på Aspö.
Medlemmar och föreningar på Aspö återställer och städar efter sig.

– Företag, föreningar, myndigheter och organisationer (kommuner & landsting), som innehar F-skattsedel eller organisationsnummer.
Återställning och städning görs av ansvarig hyresman (avgift 500 kronor ingår i priset)

Begränsat nyttjande:
Klubbhuset går ej att hyra under högsäsong.
Under lågsäsong, då gästhamnsverksamheten är igång går endast samlingsrummet och intilliggande toalett att hyra. Övriga utrymmen är till för gästhamnsverksamheten.

OBS! Vid uthyrning är det INTE tillåtet att laga mat i pentryt utan särskilt tillstånd.
Pentryt får INTE användas av gäster i gästhamnen.

Klubbhuset, Kajutan
Klubbhuset, Kajutan och Pentryt
Klubbhuset, Pentryt

Avgifter:

Priser i SEK

Konferensavgift per dag2000
Konferensavgift per halvdag högst 5 tim1000
Ideell förening, konferensavgift per dag1000
Ideell förening, konferensavgift per halvdag högst 5 tim500
Medlem privat arrangemang per dag700
Medlem privat arrangemang per halvdag högst 5 tim400

Nytt låssystem i klubbhuset.

På grund av att vi har bytt låssystem i klubbhuset krävs nu en ”tagg” för att låsa upp och komma in. Denna tagg kan kvitteras ut för 50 kronors depositionsavgift.
Många medlemmar anmälde sitt intresse före den 1 oktober för att få en tagg under denna första utdelning. Information om när dessa taggar kan kvitteras och hämtas ut kommer att publiceras på hemsidan.
Har du inte anmält ditt intresse för en tagg men är intresserad av att ha en?
Det kommer att erbjudas fler tillfällen. Vi återkommer med mer information.